OVER ELINE JOHANNA

 

 

Wat leuk dat je meer wilt weten over Eline Johanna!

 

Ik, Eline Johanna, ben altijd al bezig geweest met sieraden. Sieraden zijn een middel waarmee mensen kunnen laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan. Toch heb ik het altijd moeilijk gevonden om een betaalbaar sieraad te vinden dat precies bij mijn persoonlijkheid past. Vaak kocht of kreeg ik een sieraad dat ik wel mooi vond, maar snel weer zat was: ik vond het niet meer bij mijzelf passen.

Ook als ik een sieraad cadeau wilde doen aan een van mijn vriendinnen, vond ik het lastig om het juiste sieraad uit te kiezen. Want iemand kan het cadeau wel heel mooi vinden, maar uiteindelijk niet dragen omdat het simpelweg niet bij haar persoonlijkheid past.

Daarom wil ik graag het verhaal vertellen van de sieraden. Zodat jij er een kan uitzoeken die perfect bij jouw persoonlijkheid past. Hier bij Eline Johanna vind je per sieraad een eigen verhaal. Deze verhalen zijn te vinden in de productomschrijving van de sieraden in de shop. Omdat je ook wel eens een leuk en passend sieraad cadeau wilt doen, levert Eline Johanna deze verhalen bij iedere bestelling mee. Zo kan je ook een uniek en passend cadeau geven, aan jezelf of iemand anders.

 

Eline Johanna brengt betaalbare sieraden met een betekenis, die past bij jouw verhaal. Ik hoop dat je hier de juiste kan vinden!

Zet jouw statement!
Laten zien wie je bent en waar je voor staat. En dat je daar trots op bent! Uit jezelf met de sieraden van Eline Johanna.