Retourneren

Niet tevreden? = Geld terug!

Eline Johanna vindt het belangrijk om producten met goede kwaliteit te leveren die perfect bij haar klant passen. Het kan natuurlijk eens voorkomen dat je als klant toch niet helemaal tevreden bent over het sieraad. Dan geldt het volgende:

Je hebt recht de bestelling tot twee weken (14 dagen) na ontvangst terug te sturen. Graag zou ik wel een mail willen ontvangen met de reden van het retour sturen van het product. Dit kan je doen door een mail te sturen naar eline@elinejohanna.com. Noem in deze mail ook het ordernummer, de betaalde kosten en de IBAN waarop de retourkosten teruggeboekt moeten worden.

Na ontvangst van het retour krijg je het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. De kosten voor het retourneren zijn wel voor eigen rekening. Het product dient in zijn originele verpakking, met de naam van de aankoper en het ordernummer onbeschadigd teruggestuurd te worden naar:

Eline Johanna
Mozartstraat 110
2992 RH
Barendrecht

Het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten zal binnen 14 dagen na goed ontvangst van het retour product teruggestort worden. Eline Johanna behoudt zich het recht voor retour gestuurde producten te weigeren indien blijkt dat deze gedragen zijn of niet binnen de gestelde termijn retour zijn gestuurd.

Oorbellen die gedragen zijn mogen niet geretourneerd worden in verband met hygiëne.