Eline Johanna, sieraden die passen bij jouw verhaal!

 

Hurray! Vandaag, 9 april 2017, is dé dag dat Eline Johanna officieel verkrijgbaar is. En daar ben ik bijzonder trots op! Welkom bij Eline Johanna!

Ik zal mij eerst even netjes voorstellen. Mijn naam is Eline Johanna en op dit moment ben ik 27 jaar oud. Al mijn hele leven ben ik bezig geweest met sieraden. Als klein meisje pikte ik dan ook altijd de sieraden van mijn moeder, die ik dan om deed en mee voor de spiegel stond te paraderen. Als ik daaraan terugdenk zijn dat nog steeds speciale herinneringen voor mij.

Moeilijk om sieraden te vinden die bij mijn persoonlijkheid passen
Vanaf het moment dat ik zelf mijn sieraden kon betalen, heb ik er een ontelbaar aantal gekocht en gedragen. Van groot tot klein, van veren tot haken en van goud tot zilver. Toch vond ik het altijd moeilijk om een betaalbaar sieraad te vinden dat precies bij mijn persoonlijkheid paste. Vaak kocht of kreeg ik een sieraad dat ik wel mooi vond, maar snel weer zat was: het hoorde niet bij mij. Ervaar jij dit ook zo? Dan is Eline Johanna echt iets voor jou!

Ieder mens is uniek
Sieraden zijn een middel waarmee we kunnen laten zien wie we zijn en waar we voor staan. We dragen sieraden om onszelf mooi te maken. Maar ook om ons te uiten of een statement te maken. En ik vind dat ieder mens uniek is. Dus daarom wil ik het verhaal van het sieraad vertellen, zodat jij er een kan uitzoeken die perfect bij jouw verhaal past.

Houdt deze webshop in de gaten en volg mijn social media kanalen om up-to-date te blijven. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief, zo blijf jij altijd op de hoogte van het laatste nieuws over nieuwe producten, leuke acties en kortingen.

Ik hoop dat jij bij Eline Johanna het sieraad kan vinden dat bij jouw persoonlijke verhaal past.

Liefs,
Eline Johanna

One thought on “Eline Johanna, sieraden die passen bij jouw verhaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *