Vertel en win!


Eline Johanna is nu verkrijgbaar en dat moet natuurlijk gevierd worden met een leuke winactie! Wil je weten hoe je mee kan doen? Lees dan snel verder.

Eline Johanna verteld het verhaal van het sieraad, zodat je er een kan uitzoeken die perfect bij jouw persoonlijkheid past. Maar om te vieren dat Eline Johanna nu verkrijgbaar is, mag je jouw verhaal vertellen zodat je een sieraad uit de collectie van Eline Johanna kan winnen!

Unieke verhalen
Sieraden brengen een verhaal met zich mee. Waar komen ze vandaan en wat betekent de vorm of het gebruikte materiaal. Maar wat nog belangrijker is; wie draagt ze? De verhalen zijn te vinden in de productomschrijving van de sieraden. Klik op het sieraad en vind het verhaal.
En omdat je ook wel eens een leuk en passend sieraad cadeau wilt doen, levert Eline Johanna deze verhalen bij iedere bestelling mee. Zo kan je ook een uniek en passend cadeau geven, aan jezelf of iemand anders. Wil je het nu ook graag hebben?

Zo doe je mee
Like Eline Johanna op Facebook en Instagram, vertel je verhaal in een reactie (hieronder en/of op social media) en noem het sieraad dat je wilt winnen. Laat zien dat jij graag wilt winnen en dat het bij je verhaal past!

Deel jouw #ElineJohanna statement op Facebook en Instagram!

 

Verpakkingen
Eline Johanna brengt graag het verhaal van het sieraad ook bij jou thuis. Daarom wordt bij iedere verzending het verhaal van het sieraad meegeleverd. Zo kan je deze altijd teruglezen.

Maandag 17 april wordt de winnaar bekend gemaakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *